Nog 43 uur en een paar minuutjes... - Reisverslag uit Eindhoven, Nederland van Inge Verbeek - WaarBenJij.nu Nog 43 uur en een paar minuutjes... - Reisverslag uit Eindhoven, Nederland van Inge Verbeek - WaarBenJij.nu

Nog 43 uur en een paar minuutjes...

Door: Inge

Blijf op de hoogte en volg Inge

21 Oktober 2007 | Nederland, Eindhoven

Hey allemaal!

Jaja, jullie lezen het goed! Nog 43 uur en een paar minuutjes en dan is het zover... Mijn vliegtuig verlaat de Nederlandse bodem om vervolgens na een vlucht van zo'n 12 uur weer te landen op JAP-airport, oftewel SURINAME!!!

Ben nu nog druk bezig met de laatste voorbereidingen... koffers pakken, websites maken, afscheid nemen en al die dingen meer! Het is dus echt bijna zover... en hoe meer de tijd verstrijkt, hoe meer zin ik erin krijg :-)!

Via deze website ga ik jullie de komende 2 maandjes een beetje op de hoogte houden van het reilen en zeilen in Paramaribo... met foto's, verhalen en naja... je weet wel, gewoon wat iedereen doet ;-)!

Et volgende berichtje komt vanuit Paramaribo... dus tot in december!
x Inge

• 21 Oktober 2007 - 15:01

Jorien:

Lieve Inge,

Heeeeeeeeeeeeel veel plezier! We missen je nu al! Wordt niet al te bruin, want dan kom je er niet meer in, dat weet je ;)

Have fun!
    Kus,
    Jorien

• 21 Oktober 2007 - 15:49

Inge:

hey!

superveel plezier daar! als je trug komt zit ik in eindhoven dus dan kom ik je zongebruinde huidje wel een keertje aanschouwen :)!

gr inge

• 21 Oktober 2007 - 16:01

Floor:

Ha Inge,
    goed begin van je waarbenjij.nu! Ik ga hem zeker in de gaten houden, super leuk om te gaan horen wat je daar allemaal doet! Heel veel succes en vooral veel plezier! En verder sluit ik me bij Jorien aan ;-)

Liefs Floor

• 21 Oktober 2007 - 21:00

Manon:

Hé Vinger! Veel plezier in het zonnige Paramaribo en succes met de laatse voorbereidingen, spannend! xx Mandy

• 22 Oktober 2007 - 06:42

Merel:

Hey Inge!
    Oeh spannend! Het is eindelijk zo ver!
    Ik ga al je avonturen volgen en wat tips en trics onthouden voor als ik ga in januari!
    Geniet van het weer de mensen en natuurlijk het eten! ;) En natuurlijk zo nu en dan een beetje studeren he...
    Have fun!
    Liefs Merel

• 22 Oktober 2007 - 07:17

Lotte:

hoi inge,
    veel plezier daar in ht verrre paramaribo en ik hou je via de site in de gaten.
    liefs lotte

• 22 Oktober 2007 - 15:08

Inge:

Wow inge, goed bezig met die site! ik ga je zo veel mogelijk bijhouden! en wil natuurlijk ook foto's zien!
    Kom eerst maar veilig aan daar en geniet van wat je daar te zien krijgt!
    Goede vlucht!!

xxxjes

• 23 Oktober 2007 - 12:54

Siem:

Hee Druifke!

Op dit moment hang je waarschijnlijk ergens boven die grote, grote plas op weg naar 't grote avontuur in 't verre Suriname! Het was nog even spannend straks op Schiphol, we hebben met geknepen billetjes je weg door de drukke mensenmassa gevolgd, maar nu kun je dan ook opgelucht ademhalen: het is gelukt (en nog op tijd ook!!!) ;-)

Veel succes tijdens je eerste daagjes daar, geniet van 't lekkere weer en we keep in contact!

xxSiem

• 23 Oktober 2007 - 17:16

Ralph:

Naja met deze heb ik me al aan me afspraak gehouden van een berichtje. Nog eventjes en je vliegtuig land ergens daar in het warme suriname. Ben echt jaloers. Hier vriest het gewoon. Heel veel plezier daar en ik hoor snel van je.

kusjes Ralph

Inge

De komende 2 maanden ga ik stage lopen in Suriname... Na een weekje vakantie ga ik richting het binnenland, om precies te zijn richting Djumu, waar ik een weekje in een klein veldhospitaal van de Medische Zending Suriname ga werken... Als ik weer terugkeer uit de rimboe, begint mijn coschap oogheelkunde in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Gedurende 5 weken zal ik stage lopen op de poli en afdeling... Ik ben echt zeer benieuwd hoe het allemaal gaat verlopen, maar ik heb er in elk geval ontzettend veel zin in!